3 Must do’s in de zomer voor je handen

Zomer handen

Het zomerseizoen is bijna aangebroken waarbij de voeten weer mogen shinen.
Maar vergeet zeker ook niet je handen te verzorgen.
Dit seizoen staat namelijk niet bekend als een periode dat je handen aantast en uitdroogt… Schijn bedriegt!

 

Laat je niet voor de gek houden. Want zon, zeewater en strand hebben allemaal invloed op je huid. Wij helpen je daarom een handje  met mooie, zachte, verzorgde en beschermde handen om de zomermaanden door te komen.

3 Must do’s in de zomer voor je handen

  1. Bescherm je handenDe huid van je handen is dun en verouderd dus sneller. Zeker tijdens de zomer wanneer de zon fel kan schijnen. Het is daarom belangrijk om elke dag je handen te verwennen met een handcrème. Vooral omdat je veel in contact komt met water en op het strand zit. Gebruik daarom een niet te vettige handcrème die een droge huid verzorgd en hydrateert. De Nourishing Hand Cream met een heerlijke lavendel geur, wonderolie (castorolie) en kokum boter is rijk aan vitaminen en andere essentiële voedingstoffen voor je huid, waarbij je handen zacht, glad en soepel aanvoelen.
  2. SPF; Denk je bij het insmeren van je huid ook wel aan je handen? Grote kans dat je je handen wast na het insmeren en hier niet meer aan denkt. Zonde! Juist je handen hebben dat extra laagje bescherming nodig. De Age Defying Hand Cream herstelt en beschermt en bevat ook Greater Galanal. Dit ingrediënt beschermt de huid tegen UV-A straling en voorkomt daarbij ook vroegtijdige veroudering. De crème wordt ook snel opgenomen door de huid. Twee vliegen in één klap dus!
  3. Handen wassen; Wat ook erg belangrijk is, is direct na het handen wassen meteen te smeren met een handcrème. We adviseren je daarom ook deze routine dagelijks te herhalen. Zo voorkom je het uitdrogen van het water en de zeep én smeer je vaak genoeg je handen in. Win-win! 

Meer tips voor je huid, gezicht of lichaam? Lees ze snel!

 

Naar de handcrèmes

Inloggen

Wachtwoord vergeten?