Hoe overleeft je huid de winter met Himalaya producten

Het winterse weer: met de gure wind, lage temperaturen en vochtig weer is streng voor ons tere huid.
Naast koude tenen en bevroren vingers, is het gezicht één van de eerste en
makkelijkste doelwitten voor de kou. Deze is altijd onbeschut en blootgesteld aan de open lucht.
Overleven doe je onder andere met Himalaya, maar de
onvermijdelijke vraag blijft; Hoe verzorg ik mijn huid in de winter het beste?

 

Vijf beautytips

Hierbij de eerste vijf beautytips die een must zijn voor je gezicht zodat jij de winter stralend door komt!

  1. Reinig; Vermijd deze periode gezichtsreinigers of make-up lotion die veel parfum en alcohol bevatten. Dit droogt je huid uit. Gebruik daarom de Himalaya Neem Face Wash die je huid optimaal hydrateert. Reinig je huid goed om vuil en onzuiverheden aan het einde van de dag te verwijderen. Wees hierbij alert dat het product wat je kiest geschikt is voor de droge en gevoelige huid zoals de Neem Face Wash.
  2. Verzorging voor de nacht; Na het reinigen, breng je een moisturizer of hydraterend serum aan voordat je naar bed gaat. ’s Nachts herstelt je huid wel acht keer zo snel als overdag! Gebruik hier de revitaliserende nachtcrème voor je gezicht. Dit product trekt snel in en geeft je huid de boost die het nodig heeft. De nachtcrème is verrijkt met tomaat, een antioxidant en een rijke bron van natuurlijke fruitzuren, die de huid revitaliseren. Witte lelie verkoelt en kalmeert de huid. Appel voorziet de huid van essentiële voedingsstoffen. S ’Nachts neemt je huid veel beter ingrediënten op dan overdag. Dit is dus het ideale moment om je huid die extra verzorging te geven die het nodig heeft.
  3. Verzorging overdag; Dagcrème is misschien wel het belangrijkste aan je hele gezichtsverzorging. Ook is het erg belangrijk dat de dagcrème voedend is en je niet het gevoel hebt dat je deze vijf lagen moet smeren. Daarentegen moet de crème ook niet te dik zijn. Gebruik daarom de Energizing Day Cream die licht en romig is met Jaraguangras en amandel. Deze hydrateert en voedt de huid. Ook zit er CINNABLOC aan toegevoegd, een sunblock op basis van kruiden die bescherming biedt tegen de zon en huidveroudering. Onderschat de kracht van de zon niet in de winter.
  4. Vergeet je lippen niet; Droge, gebarsten en kapotte lippen, dit is wel echt het signaal dat de winter in volle gang is. Soms lijkt het onbegonnen werk die scheurtjes, kloofjes en velletjes. Onze lippen zijn het meest gevoelige stukje van de huid van ons gezicht. Geef je lippen daarom altijd een beschermend laagje om het vochtgehalte op peil te houden. Belangrijk is wel, dat er een verzachtend middel in zit, gebruik daarom onze lippenbalsem Cacaoboter. De cacaoboter, een natuurlijke bron van vitamine E, zorgt voor intensieve hydratatie en verzorgt en verzacht de lippen. Salieboter zorgt voor een natuurlijke, langdurige voedende verzorging van de lippen.
  5. Trakteer je huid op iets extra’s; Vooral nu moet je extra lief zijn voor je huid. Verwen het daarom regelmatig met een heerlijk gezichtsmasker. Je huid krijgt zo een flinke boost. In de winter kies je andere maskers dan in de zomer. De Clarifying Mud Mask is in de winter bijvoorbeeld zeer geschikt voor de huid. Omdat dit masker hard wordt, kan je er een serum (ampul) onder aanbrengen. Door de warmte gaan de poriën goed openstaan en kunnen de werkstoffen van een serum goed inwerken. Dit mineraalrijke moddermasker neemt overtollig talg op, verwijdert onzuiverheden en kalmeert de huid. Voor een stralende huid.
Naar de crèmes

Inloggen

Wachtwoord vergeten?