Hoe overleef ik de winter met Himalaya (deel 2)

Hoe overleef ik de winter - Himalaya

We hebben je de vorige keer genoeg tips meegegeven om je
gezicht deze winter
te beschermen, maar what about the rest?
Geen zorgen, ook daar hebben we aan gedacht. Himalaya kan je de hele winter gebruiken!

 

Vijf beautytips

  1. Bescherming; De beste manier om je huid te beschermen is door deze te verzegelen en te helen. Kies daarom een vochtinbrengende crème voor je huid en niet een lotion. Breng na het douchen de Intensive Moisturizing Cream aan en bescherm je huid extra. De crème is heerlijk om te smeren, bevat tarwekiemolie, een natuurlijke bron van vitamine E, voedt de huid en maakt deze zacht en soepel. Daarnaast ruikt deze crème ook nog eens jammie. Dit komt misschien door de zoete amandel, die zelfs de extreem droge delen van je huid kan hydrateren.
  2. Koude, droge handen; Misschien is dit wel het meest voorkomende kwaaltje tijdens deze periode. Een goede handcrème is daarom een must voor mensen die last hebben van droge handen. Onze Nourishing Hand Cream is daarom here to the rescue. Het is een niet vettige handcrème die helpt tegen een droge huid en zorgt voor langdurige hydratatie. De handcrème is rijk aan vitaminen en andere essentiële voedingstoffen, waarbij je handen zacht, glad en soepel aanvoelen. Alles wat je dus nodig hebt!
  3. Ook je voeten verdienen aandacht; Ook al zien we onze voeten minder vaak in de winter dan in de zomer, ook nu hebben ze je hard nodig. De meeste voetklachten ontstaan door een vernauwing van de bloedvaatjes waardoor er minder bloed in de voeten kan stromen. Dit veroorzaakt koude voeten. Om dit te stimuleren, raden we je aan om wekelijks je voeten te masseren met de FootCare Cream. Door het masseren worden de bloedvaten in en naar de voeten wijder, waardoor het bloed gemakkelijker kan stromen. Ook bevordert dit de bloedcirculatie. De voetencrème is speciaal voor ruwe, droge voeten en gebarsten hielen. Het verzacht en maakt ze ook weer glad. Plan die avondjes masseren dus maar alvast in op de bank.
  4. Wat te doen bij statisch haar; Gezond en glanzend haar willen we allemaal. Maar koude temperaturen en de verwarming zijn een ramp voor je haar. Vandaar het pluizen, statisch worden en uitdrogen en dat willen we natuurlijk niet. Het goede nieuws? Je kunt er iets aan doen! Daar hebben we Repair and Regenerate Shampoo voor. Speciaal ontwikkeld voor droog, pluizig of beschadigd haar. Het voedt en herstelt het haar en geeft het extra bescherming dat in de winter wel nodig is.
  5. Vergeet je tanden niet; Last but not least, zelfs onze tanden lijden onder het winterse regime. Tandheelkundige winter blues is echt een aandoening. Het koude weer kan namelijk een flinke klap geven op de zenuwen die aangesloten zijn op je tanden. Wees dit voor en poets daarom tijdens de winter (koude) maanden met Sensi-Relief. De vernieuwde kruidenformule geeft verlichting bij gevoelige tanden en is verrijkt met spinazie extracten die het blokkeren van blootliggende tubuli (kanaaltjes in het tandbeen) tegen gaan.
Naar de crèmes

Inloggen

Wachtwoord vergeten?