Neem kruid van de goddelijke wonderboom

Neem kruid - Himalaya Herbals

De neemboom, oftewel Azadurachta Indica staat in India bekend als “De Goddelijke Boom”.
Elk deel van de boom: de bladeren, bloemen, zaden, vruchten, wortels,
gedroogde takken en schors heeft een geneeskrachtige waarde die
voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden.

 

Welke krachten heeft het Neem kruid

Neem is vooral antibacterieel en daarom goed voor genezing van wonden, je huid en je lichaam. Het remt de groei van schimmels en bacteriën af. Vanwege de antibacteriële eigenschappen wordt het vaak aan huidverzorgingsproducten toegevoegd. Het heeft zeer krachtige reinigende en zuiverende eigenschappen. Het kalmeert de geïrriteerde en aangedane huid vanwege zijn verkoelende eigenschap, maar voorkomt ook de terugkeer van acne en puistjes.

Welke Neem kruid producten zijn er?

Het Neem kruid heeft dus niets voor niets deze goddelijke reputatie en is voor vele doeleinden erg effectief. Ontdek zelf ons Neem assortiment en geniet van de vele voordelen van het kruid. Wij hebben een speciale Himalaya Neem lijn met daarin producten als:

Het goddelijke kruid wordt ook gebruikt als natuurlijke tandpasta. Het remt namelijk de groei van bacteriën in je mond, wat je tanden en tandvlees uiteraard ten goede komt. In India is het zelfs gebruikelijk om met een Neem takje de tanden van tijd tot tijd te reinigen. Voor het gemak, gebruiken wij gewoon de tandpasta!

Naar Neem producten

Inloggen

Wachtwoord vergeten?