Neem & Pomegrante tandpasta ervaringen

tandpasta Himalaya kruidentandpasta

“Zolang ik mij kan herinneren heb ik al gevoelige tandvlees.
Niet eens zozeer mijn tanden zelf, maar echt mijn tandvlees.
Hoe vaak dat niet rood en ontstoken was.”

“Zeker toen ik nog wat jonger was. Mijn tandarts heb ik vaak om tekst en uitleg gevraagd. Hij gaf aan dat ik mijn tanden het beste kon poetsen met een zachtere tandenborstel, want een hardere borstel zou meer schade aan het tandvlees aanrichten. Ik stapte over op een zachtere borstel. Alhoewel ik daarmee meteen het idee had dat mijn tanden zelf minder schoon werden.

Dit leek even te helpen, dat was echter van korte duur. Binnen no time, had ik weer last van blaasjes en bloedend tandvlees. Ik wisselde van tandpasta, van een of ander bekend tandpastamerk. Ook dat hielp maar even. Elke keer kwam het rode en gevoelige tandvlees weer terug. Ik kon niet eens meer harde dingen zoals een appel eten.

Toch bleef ik overtuigd dat er een oplossing moest zijn, niet eens in mijn voedingspatroon. Want ik ben altijd al een gezonde eter geweest. Via via kwam ik toevallig bij de tandpasta’s van Himalaya Herbals uit. Met name de Neem & Pomegranate sprak mij erg aan. De smaak moest ik even aan wennen, dat duurde ongeveer een week. Binnen een maand voelde mijn mond al veel beter aan. Toen ik voor controle naar de tandarts moest, viel het hem om dat mijn tandvlees weer normaal en gezond was. Hij was erg nieuwsgierig hoe ik dat voor elkaar had gekregen. Want niet alleen mijn tandvlees zag er beter uit, ook mijn tanden zelf. Ik gaf met een schitterende glimlach aan dat ik de Himalaya Neem & Pomegranate kruidentandpasta gebruik en niet meer zonder wil. Je had zijn gezicht moeten zien :).”

– Monique (33 jaar)


“Sinds ik in 2008 India bezocht, ontdekte ik de producten van Neem al. De Neem & Pomegranate is een super fijne tandpasta met een milde smaak. Gewone tandpasta is zo sterk. Dit is veel fijner en heeft mij van mijn aften afgeholpen.”

– Linda


“Omdat  Neembladextract al eeuwen toegepast wordt om de tanden te reinigen werd ik nieuwsgierig hiernaar en ben het daarom gebruiken. Mijn gebit is vrij gevoelig en heb ook af en toe last van bloedend tandvlees. Tot nu toe bevalt het prima! Mijn tandvlees bloed een stuk minder en het reinigt mijn tanden goed, waardoor het heerlijk  schoon aanvoelt  ?”

– Melanie


“Ik poetste altijd met een ‘gewone’ tandpasta. Die smaken over het algemeen heel erg naar pepermunt. De een nog sterker dan de ander. Ik moest daarom eerst even wennen aan de smaak van deze natuurlijke tandpasta. Na het poetsen met de Himalaya Neem & Pomegranate heb ik echt een schoon en fris gevoel overgehouden. Mijn tanden blijven zelfs nog uren na het poetsen lekker schoon, glad en fris. En die smaak? Daar wen je heel snel aan en ik zou niet anders meer willen!”

– Maria (59 jaar)

 

Shop de tandpasta met korting!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?