Leverondersteuning door krachten uit de natuur

Lever ondersteunen - Himalaya Herbals

De lever is het grootste interne orgaan en het enige orgaan dat zichzelf kan regenereren.
De lever heeft wel meer dan 500 functies!
Alles wat we eten en drinken heeft invloed op
hoe hard onze lever moet werken.
Zeker na vakantie en feestdagen kan dit best een uitdaging zijn.

 

Wat doet de lever

De lever speelt een essentiële rol in onze voeding en gezondheid. Alles wat we eten, ademen of absorberen via onze huid wordt namelijk in de lever gemetaboliseerd. Het verwerkt onder andere verteerd voedsel, zet voedingstoffen om in energie, controleert het bloedvetniveau, aminozuren en glucose. En of dat allemaal nog niet genoeg is, dan bestrijdt het ook nog infecties, voert gifstoffen en medicatie en de stofwisseling hiervan af. De lever is dus eigenlijk altijd druk om er onder andere voor te zorgen dat ons lichaam gezond blijft.

Hoe kun je ondersteuning bieden

  • Drink voldoende; Het drinken van veel (warm) water, kruidenthee met gember, groene thee zorgt voor het reinigen van je lever. Laat de alcohol en cafeïne houdende dranken wat vaker staan.
  • Eet bitter; Het klinkt misschien gek maar eten van groente en fruit die wat bitter smaken zoals: andijvie, witlof, ui en grapefruit of andere citrusvruchten ondersteunen je lever. Ze activeren de afgifte van gal wat een vervoersmiddel is voor afvalstoffen van je lever.
  • Slaap voldoende; Is niet alleen belangrijk voor je hersenen en je huid, ook de lever vaart er wel bij. De lever rust in de nacht uit en laadt de accu op voor de volgende dag.
  • Voedingssupplement; Liv.52 van Himalaya Herbals dient als unieke combinatie van planten die de levercellen ondersteunen en de verschillende functies van de lever helpen. Het is gebaseerd op een Ayurvedische formule en wordt de laatste zestig jaar over hele wereld gebruikt. Het product is geëvalueerd in meer dan 300 onderzoeken. Het heeft een reinigende werking van de lever en ondersteunt onder andere de natuurlijke stoelgang.

Iedereen heeft baat bij het gebruiken van Liv.52. Niet alleen tijdens of na de feestdagen kun je het gebruiken om je lichaam weer even te reinigen van al dat (vette) eten en alcoholische versnaperingen. Ook voor sporters met een hoog eiwitinname kan Liv.52 een goede aanvulling zijn.

Naar Liv.52

Inloggen

Wachtwoord vergeten?