Himalaya biologische tandpasta scoort gemiddeld een 8!

Op De Nationale GezondheidsBeurs hebben we onze biologische Himalaya Herbals Neem & Pomegranate Toothpaste gepromoot. Een groot aantal personen hebben de tandpasta getest.

Opvallend vonden we dat 2/3 van de testers de producten van Himalaya en dan met name de tandpasta nog niet kende. Dat maakt onze test nog spannender.

Maar liefst 85% vindt de smaak van deze biologische tandpasta lekker of erg lekker. Gelukkig maar, want hoewel de smaak niet te vergelijken is met een ‘gewone’ tandpasta met fluoride blijkt het toch echt lekker fris te zijn.

Hieronder een aantal veelbelovende reacties van onze testers:

“Na het poetsen echt een schoon en fris gevoel. De tanden blijven zelfs nog uren na het poetsen lekker schoon, glad en fris.”

“Het is heerlijk fris. Je houdt lang het gevoel dat je je tanden gepoetst hebt.”

“Het is in het begin even wennen maar al snel wen je aan de smaak. ik vind dat het een zuiver product is.”
“De smaak is heel aangenaam zonder dat er fluoride in zit.”

Eindoordeel

Tot slot wil meer dan de helft van onze testers de biologische tandpasta aan gaan schaffen en ruim 90% beveelt de Himalaya Herbals Neem & Pomegranate Toothpaste aan vrienden/familie aan. Ons testpanel is tevreden over het product en beloont onze tandpasta met een dikke 8!

Benieuwd?

Ben je zelf ook benieuwd wat deze biologische tandpasta zo bijzonder maakt? Bekijk dan de informatie op de informatiepagina van deze Neem & Pomegranate tandpasta ».

Inloggen

Wachtwoord vergeten?