Ik ga naar een festival en neem mee…

Ik ga naar een festival en neem mee....

Het zonnetje schijnt, onze huid vangt weer zonnestralen en ons lichaam is klaar voor een feestje.
Even lekker ontspannen en genieten op dat ene festival waar je dit hele jaar zo graag naar uit kijkt.
Maar hoe zorg je er nu voor dat je de volgende dag lekker fris en fruitig uit je tent kunt rollen of je bedje uitstapt?

 

Op een festival ben je in eerste instantie niet bezig met je uiterlijke verzorging. Echter is dit wel iets wat belangrijk is, vooral voor de day after! Een goede voorbereiding is daarom het halve werk. Geen zorgen, we hebben de zes ultieme tips voor een festivalproof seizoen voor je verzameld. Deze oplossingen slepen je er glansrijk (zoveel mogelijk dan) doorheen!

1. Een schone huid

Het is belangrijk om elke dag je huid te reinigen, maar vooral als je veel buiten bent geweest. Het klinkt als veel werk, maar mocht je naar een meerdaags festival gaan, neem dan sowieso een reiniger mee. Stof, viezigheid en bacteriën dringen je poriën door. Deze kunnen roodheid, irritatie, puistjes en acne veroorzaken. Daarnaast wil je er zelf ook een feestje van maken door groots uitpakken met wat extra make-up. Hoe fijn is het dan dat je op een eenvoudige en snelle manier, je gezicht kunt reinigen. Enige dat je nodig hebt is een beetje water, je handen en een goeie face wash. Dit doet je huid zoveel goeds. Onze Gentle Exfoiliating Daily Face Wash reinigt, verfrist én bevat bovendien een milde scrub die dode huidcellen en vuil verwijderd. Meteen drie vliegen in één klap! De ingrediënten zijn een feestje voor je huid en zuiveren, ontgiften, verzachten en voeden het intens. Wil je liever een schuimend feestje? Gebruik dan onze zeepvrije face wash met Neem en kurkuma.

2. Lippen om te kussen

Lippenbalsem is een must tijdens de koude wintermaanden. Laat je niet verleiden door de warme zon, ook dan hebben je lippen een balsempje nodig. Vooral op een festival waar het meestal nog warmer en droger is, is extra bescherming fijn. Daarnaast ziet het er extra verzorgd uit. Je hoeft je geen zorgen te maken over scheurtjes in je lippen. Waardoor je keihard kunt meezingen met je favoriete artiesten. Lippen om te kussen krijg je door onze Strawberry Shine Lip Balm. Naast de onweerstaanbare geur van aardbeien, bevat deze lippenbalsem natuurlijke ingrediënten zoals aardbeienzaadolie, abrikozenpitolie en cocaoboter. Deze zorgen voor langdurige hydratatie en bescherming je lippen met een mooie glans.

3. Een oppepper!

De day before or after? Pak even je momentje. Geloof ons, dit heb je nodig. Je huid kan wel een oppepper voor én na het feestje gebruiken. We hebben de perfecte match voor je gevonden: onze Purifying Neem Mask zuivert je huid en poriën en is antibacterieel. Het verbetert de textuur van je huid. De combinatie van Fullers aarde en kurkuma verkoelt en kalmeert de huid en verwijdert diepe onzuiverheden. Ideaal voor een detox. Maar het allerbelangrijkste, nadat je je masker hebt aangebracht; relax… Sluit de komende 15-20 minuten je ogen en focus je op je ademhaling liggend op bed, dobberend in bad of op de bank.

4. Iets voor kleine noodgevalletjes

Het is warm, we bewegen, we dansen; we transpireren dus meer. Van zweet kunnen puistjes en acneklachten verergeren. Goed reinigen is daarom cruciaal voor je huid. Een beetje zweet is oké, maar dit moet niet te lang op je huid zitten. Maak kennis met de redder in nood: Acne-n-Pimple Cream! Dit is een gezichtscrème dat acne en puistjes effectief onder controle houdt en het voorkomt het ontstaan van nieuwe puistjes. Ideaal voor een noodgevalletje vóór of na het festival. De crème geneest de huid en houdt de huid zacht. Five-leaved Chaste Tree vermindert huidontstekingen en heeft antibacteriële en helende eigenschappen. Katoenboom verkoelt de huid, houdt acne en puistjes onder controle en voorkomt terugkeer. Aloë vera herstelt en verzacht de huid. Deze kleine vriend hoor je dus altijd in huis te hebben!

5. Een intense moisturizer

Door het warme weer verliezen we veel vocht. En vooral als we de hele dag door bewegen, lopen en dansen op een festival. Je huid moet dan flink aan de bak om de vochtbalans te herstellen. Door regelmatig moisturizers te gebruiken zorg je er voor dat er stofjes door de huid worden opgenomen die de vocht reguleren. Dit werkt eigenlijk als een spons die er ook voor zorgt dat het vocht je huid ook niet zo snel meer verlaat. Voor, tijdens (we snappen het, dit is moeilijk) en na een lekker dagje of weekendje festivallen raden we je dus aan om extra te moisturizen En guess what? Wij hebben die extra intense moisturizer voor je! De Intensive Moisturizing Cream bevat tarwekiemolie, een rijke natuurlijke bron van vitamine E. Een fijne crème die je huid zacht en soepel houdt en bovendien beschermt tegen vervuilde lucht. Ook hydrateert het zelfs de extreem droge delen van je huid door de zoete amandel.

6. Sterk haar

Een hoed of pet dragen is de makkelijkste manier om je hoofd- en hoofdhuid te beschermen. Maar extra bescherming voor je haren is altijd een goed idee. Wist je dat de zon haar proteïne en pigment afbreekt? En dat dit resulteert in zwakker, doffer en droger haar? We raden je daarom aan om speciaal ontwikkelde shampoo voor droog, pluizi en beschadigd haar te gebruiken. Dit kan onder andere komen door de zon, maar ook door föhnen, borstelen of verven. Onze Protein Shampoo Repair & Regeneration is gebaseerd op een unieke formule met een speciale mix van kruiden. De shampoo geeft je haar kracht en voedt het intens. Het voorkomt haaruitval en beschermt het haar tegen dagelijkse beschadigingen. Dance the day and night away! 

 

Het is dus belangrijk dat je weet wat je kan gebruiken voor, tijdens en na een festival. Je huid en lichaam zal je dankbaar zijn. Wil jij nog meer tips voor een stralend, gezond en verzorgd uiterlijk? Lees dan meer op onze blogs.

Naar blogs

Inloggen

Wachtwoord vergeten?