CategorieŽn » huidverzorging » acne en puistjes » Purifying Neem Mask 75 ml

Purifying Neem Mask


Dit masker is speciaal ontwikkeld voor een acne gevoelige huid. Het voorkomt puistjes, verjongt en verstevigt de huid. Heerlijk masker om 1 tot 2 keer per week te gebruiken. Zorgt voor een natuurlijke glans en geeft je een zachte, probleemvrije huid.


Product added


Werking:

Purifying Neem Mask zuivert de huid en voorkomt uitbraak en terugkeer van puistjes. Het masker bevat Neem en kurkuma . De combinatie van deze ingrediŽnten in dit antibacteriŽle masker verwijdert overtollige talgafscheiding, zuivert de poriŽn, voorkomt puistjes en verbetert de tekstuur van de huid. Neem heeft een antibacteriŽle werking en doodt probleem veroorzakende bacteriŽn. Kurkuma bestrijdt acne en puistjes op een effectieve manier. Fullers aarde verkoelt en kalmeert de huid en verwijdert diepe onzuiverheden.

Indicatie:

  • Vette en acne gevoelige huid.

Werkzame kruiden:

  • Neem (Azadirachta indica)
  • Kurkuma (Curcuma longa)
  • Fullers aarde (Multani Mitti)

Gebruiksaanwijzing:

Verdeel het masker over het gezicht en de nek om deze te reinigen. Vermijd de gebieden rond de ogen en de mond. Laat 10-15 minuten drogen en verwijder met koud water. Gebruik ťťn of twee maal per week.

Ingredienten / Ingrťdients:

Aqua, Kaolin,Melia Azadirachta Leaf Extract, Propylene Glycol, Bentonite, Fuller's Earth, Curcuma Longa Root Extract, Fragrance, Sodium Methylparaben, Imidazolidinyl Urea, DMDM Hydantoin, Xanthan Gum, Sodium Propylparaben, Citric Acid, Disodium EDTA, Sodium Lauryl Sulfate.